Interconstruct

Over interconstruct

logo Interconstruct_FR_RGB

Interconstruct NV is een algemene bouwonderneming opgericht in 1987. Ondertussen is de onderneming uitgegroeid tot een vaste waarde in de bouwsector met een erkenning klasse 7.

Wij zijn vooral actief in de utiliteitsbouw, rusthuizen, kantoorgebouwen, appartementen, waterzuivering en industriebouw en dit vanaf de funderingen t.e.m. volledige afwerking van het gebouw.

Op dit ogenblik stellen wij een 100-tal medewerkers tewerk. Moeilijke werken beschouwen wij als uitdagingen. Zij vormen telklens weer een gelegenheid om een meerwaarde te creëren voor de klant. Daarenboven blijft onze flexibiliteit tegenover de bouwheer, zowel voor, tijdens als na de werken, een prioritair gegeven.

De fundamentale doelstelling van onze firma bestaat erin onze positie op de markt continu te verbeteren en voldoende winst te maken teneinde de toekomst van Interconstruct veilig te stellen en dit in het belang van onze medewerkers.

Veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit zijn onbetwistbaar de hoofdprioriteiten van onze bedrijfspolitiek. Interconstruct heeft zich in de bouwwereld ontwikkeld tot een referentie van degelijkheid en betrouwbaarheid. Deze referentie is ons werk.